طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :

خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم ادویه تاکو ۱ بسته  کنسرو لوبیا ۱ قوطی  ذرت ۱/۳ فنجان زیتون ۱/۴ فنجان گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد آووکادو رنده شده ۱ عدد پنیر رنده شده ۲ فنجان گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا مکزیکی :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.

در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.

سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.